Interlandperiode | Jong Oranje wint gemakkelijk van Jong Zweden

3 reacties 3

De interlandperiode is in volle gang. Veel Feyenoorders zijn al in actie gekomen. Ook vandaag zijn er weer volop mogelijkheden op speelminuten voor Feyenoorders. Quinten Timber zou bij het Nederlands elftal minuten kunnen maken. Deze wedstrijd gaat om de koppositie in groep 3 van League A.

Naast het Nederlands elftal komt ook het Slowakije van Dávid Hancko in actie. In de Afrika cup staat voor Algerije de uitwedstrijden tegen Togo op het programma, hierbij is Ramiz Zerrouki regelmatig basisspeler en ook Anis Hadj Moussa heeft een oproep gekregen voor Algerije. Ook Jong Oranje speelt vanavond. Na het vertrek van Antoni Milambo is Gjivaj Zechiël de enige Feyenoorder die minuten zou kunnen maken.

UEFA Nations League

18:00 | Azerbeidzjan - Slowakije 1-3

In de wedstrijd tussen Azerbeidzjan en Slowakije, mocht David Hacko in de basis starten. Hancko heeft de volle 90 minuten gespeeld. Zijn team stond na 45 minuten voetballen op 1-1. In de tweede helft wist Slowakije de wedstrijd toch toch te beslissen met twee doelpunten. Leo Sauer begon op de bank en eindigde de wedstijd hier ook. Hetzelfde geld voor oud-Feyenoorder, Robert Bozenik. Ook hij maakte vandaag geen minuten.

20:45 | Duitsland - Nederland

CAF Africa Cup of Nations

18:00 | Togo - Algerije 0-1

Algerije speelt vanavond tegen Togo. Bij Algerije begint Zerrouki in de basis. Hadj Moussa begint vanavond op de bank.

In de 18de minuut kreeg Algerije een strafschop toegekend, die werd benut. Dit was het eerste en ook het enige doelpunt van de wedstijd. In de 71ste minuut moest Ramiz Zerrouki het veld verlaten voor Riyad Mahrez. De andere speler van Feyenoord die uitkomt voor Algerije, Anis Hadj Moussa, maakte geen minuten vandaag. De 22 jarige verdediger bleef de gehele wedstrijd op de bank zitten.

Kwalificatietoernooi Euro onder 21

18:45 | Nederland O21 - Zweden O21 3-0

Jong Oranje speelt vanavond de wedstrijd tegen Jong Zweden. Zechiël begint vanavond in de basis. Antoni Milambo zit niet meer bij de selectie. Hij heeft ziek Jong Oranje verlaten

Jong Oranje heeft gemakkelijk weten te winnen van Jong Zweden. Na 2 minuten wist Emanuel Emmegha de 1-0 binnen te schieten, waardoor Jong Oranje op voorsprong kwam. Een kwartier later schoot Rav van den Berg de 2-0 binnen. 2-0 was ook de ruststand in Nijmegen. In de tweedehelft viel de 3-0, dit was een eigen doelpunt van Jong Zweden. Met de overwinning staat Jong Oranje ruim bovenaan in de poule met 30 punten uit tien wedstrijden. De nummer twee, Jong Zweden, staat daarachter met 17 punten.