Interlandperiode | Ivanušec ontbreekt bij Kroatië

Gisteravond laat speelde Feyenoorder Jeyland Mitchell een wedstrijd in de groepsfase van de  CONCACAF Nations League. Met zijn thuisland Costa Rica nam hij het op tegen Suriname. Het werd 1-1. Bij Kroatië is Feyenoord-aanvaller Luka Ivanušec niet opgenomen in de wedstrijdselectie.

Mitchell, die bij Feyenoord 1 nauwelijks in actie komt, mocht bij zijn land wel in de basis starten. De verdediger heeft al tien interlands op zijn naam staan. De Feyenoorder speelde de volledige wedstrijd. Costa Rica kwam op een 0-1 maar zag in diezelfde helft Suriname langszij komen.

Costa Rica kreeg nog een rode kaart en speelde daardoor de wedstrijd uit met tien man. Mede daardoor moest Mitchell blijven staan. De verdediger heeft nu even rust en zal in de nacht van dinsdag op woensdag aantreden, thuis, tegen Guatemala.

Geen Ivanušec bij Kroatië

Om 18:00 neemt Kroatië het op tegen Schotland. Feyenoorder Luka Ivanušec is voor het nationale elftal van Kroatië opgenomen, maar komt vandaag niet in actie. De aanvaller staat niet op het veld en is niet opgenomen bij de wissels., zo is af te zien van de website van de UEFA.

  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten