AD: 'Een degelijke, maar vrij onopvallende interland voor de aanvoerder van Feyenoord'

AD: 'Een degelijke, maar vrij onopvallende interland voor de aanvoerder van Feyenoord'

1 reactie 1
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoorder Quinten Timber maakte gister zijn basisdebuut voor Nederland. Oranje kwam in Hongarije niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Oranje had overwicht maar zag niet het volle puntenaantal mee naar Nederland gaan.

Eerder analyseerde Valentijn Driessen de rol van de aanvoerder van Feyenoord. Driessen zag goede momenten, maar ook één minder moment. De journalist van de Telegraaf ziet dat een moment van oplettendheid Oranje de overwinning kan kosten, maar ook schadelijk zou kunnen zijn voor de basisplaats van Timber.

Beoordeling

Het Algemeen Dagblad beoordeelt de dag na de wedstrijd ook alle spelers. Timber krijgt als cijfer een 6. Hierbij wordt het volgende genoemd: ‘Een schot van afstand, ruim naast, voor de pauze. Veel duelkracht na de pauze. Een degelijke, maar vrij onopvallende interland voor de aanvoerder van Feyenoord.’

Duitsland

De krant ziet dus positieve kanten, maar vond de strijdlustige middenvelder niet opvallend. Wat zou dit betekenen voor de volgende interland? Zal Timber op 14 oktober tegen Duitsland in de basis staan? Kiest bondscoach Koeman dan opnieuw voor de Feyenoorder?

Lees ook