Nederland speelt gelijk tegen Hongarije

Nederland speelt gelijk tegen Hongarije

2 reacties 2
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Het Nederlands Elftal is er niet in geslaagd om de derde wedstrijd in de Nations League te winnen. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman speelde gelijk tegen Hongarije in de Puskás Aréna, het werd 1-1.

Hongarije kwam in de 32e minuut op voorsprong door een doelpunt van R. Sallai. Oranje-verdediger Denzel Dumfries kopte Oranje in 83e minuut op gelijke hoogte. Aanvoerder Virgil van Dijk kreeg in 79e minuut zijn tweede gele kaart en moest het veld verlaten.

Na drie gespeelde wedstrijden bevindt het Nederlands Elftal zich op de tweede plek met vijf punten. Hongarije staat op de derde plaats met twee punten. De eerstvolgende wedstrijd van Oranje is op 14 oktober in de Allianz Arena tegen Duitsland.

In dezelfde groep [League A, Groep 3] speelde Bosnië en Herzegovina tegen Duitsland. Die westrijd eindigde in een 1-2. Door de winst op Bosnië gaat Duitsland aan kop in deze groep met zeven punten uit drie wedstrijden. Bosnië en Herzegovina staat op de laatste plaats met één punt uit drie gespeelde wedstrijden.

Feyenoord-middenvelder Quinten Timber begon in de basis tegen Hongarije en werd in de 75e minuut vervangen door oud-Feyenoorder Guus Til.

Lees ook