Driessen: 'Ik neem ook aan dat het Timber wordt'

Vanavond speelt het Nederlands Elftal in de UEFA Nations League de wedstrijd tegen Hongarije. Quinten Timber is de enige Feyenoorder die in de selectie zit van Oranje. Het zou zo maar eens kunnen dat bondscoach Ronald Koeman de Feyenoorder vanavond in de basis laat starten.

Nederland kent op het middenveld veel blessuregevallen, waardoor de kans op speeltijd voor Timber groter wordt. 'Hij heeft eerder al Timber een aantal keren een pluim gegeven voor zijn optreden als invaller bij het Nederlands Elftal', zegt Valentijn Driessen in de Kick-off podcast van De Telegraaf. 'Als deze drie die jij net schetst afwezig zijn zou het heel logisch zijn om Timber daar neer te zetten en niet Wieffer', zegt Driessen, doelend op de woorden van Mike Verweij die de blessuregevallen opsomde.

Driessen zelf verwacht ook een basisplaats voor de middenvelder van Feyenoord. 'Ik neem ook aan dat het Timber wordt. Hij stond volgens mij vorige week ook nog in het elftal van de week van de Champions League. Hij deed het bij Girona heel goed voor Feyenoord. En hij verdient ook een keer een kans op die positie.' Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten