Interlandperiode | Hancko speelt met Slowakije gelijk tegen Zweden

Interlandperiode | Hancko speelt met Slowakije gelijk tegen Zweden

2 reacties 2
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Vandaag komen mogelijk Feyenoorders in actie in de interlandperiode. Het Nederlands elftal, waarvoor Quinten Timber is opgeroepen neemt het op tegen Hongarije. Slowakije waar Dávid Hancko vaak basisspeler is neemt het op tegen Zweden. Plamen Andreev kan met Bulgarije onder 21 in actie komen.

Nations League

20:45 | Hongarije - Nederland (1-1)

Het Nederlands elftal neemt het vanavond in de Nations League op tegen Hongarije. Quinten Timber is opgeroepen voor Oranje en kan mogelijk rekenen op speelminuten. Het Nederlands elftal staat er na twee wedstrijden goed voor. Net als Duitsland behaalden ze vier punten. Hongarije staat met één punt onderaan in de poule. Timber begint in de basis.

20:45 | Slowakije - Zweden (2-2)

Dávid Hancko is vrijwel altijd basisspeler bij Slowakije, dat land neemt het vanavond op tegen Zweden. Zowel de Slowaken als de Zweden hebben het volle pond gehaald in de eerste twee wedstrijden in de Nations League. Hancko begint vanavond in de basis.

Europees kampioenschappen Onder 21

18:00 | Duitsland O21 - Bulgarije O21 (2-1)

In de strijd om een ticket voor de Europees kampioenschappen voor landenteams Onder de 21 heeft Bulgarije het vanavond opgenomen tegen Duitsland. Plamen Andreev is opgeroepen voor Bulgarije. Hij begon niet in de basis en maakte ook geen minuten. Bulgarije Onder 21 verloor uiteindelijk met 2-1 van Duitsland Onder 21.

Lees ook