'Ik wil risico in mijn spel leggen, zo'n type voetballer ben ik'

'Ik wil risico in mijn spel leggen, zo'n type voetballer ben ik'

10 reacties 10
Bron: Sportnieuws
Foto: Pro Shots

Feyenoord zag dit jaar Antoni Milambo definitief doorbreken, de middenvelder is samen met Gjivaj Zechiël neergestreken bij Jong Oranje. Die laatste maakte gisteren zijn basisdebuut voor Jong Oranje en kreeg na afloop de complimenten.

Zehiël zelf is vooral bezig met lekker voetballen en niet met eventuele druk die op een wedstrijd staat. "Het was mijn eerste potje in de basis voor Jong Oranje, maar het voelde meteen goed. Ik was er ook niet mee bezig", aldus Zechiël in gesprek met sportnieuws.nl.

Jong Oranje speelde een saaie wedstrijd die nooit echt goed los kwam. Toch was het vooral de middenvelder van Feyenoord die na de wedstrijd te complimenten kreeg. Hij was ook tevreden met zijn eigen spel, maar er is nog genoeg wat hij kan ontwikkelen. "Ik moet wel betrouwbaarder worden aan de bal, maar ik wil ook niet alleen maar de bal naar links en rechts spelen. Ik wil risico in mijn spel leggen, zo'n type voetballer ben ik. Het was een prima wedstrijd."

90 minuten

Zechiël speelde al enkele wedstrijden in het eerste elftal bij Feyenoord, maar maakte nog nooit de 90 minuten vol. Gisteren bij Jong Oranje bleef hij wel de hele wedstrijd staan. "Het is alweer een tijdje geleden dat ik de hele wedstrijd heb gespeeld. Ik kon het ook eindelijk goed volhouden, dat is een vooruitgang. Dat moet ik voortzetten."

 

Lees meer over
Lees ook