'Het is wel mooi hoe het daarna allemaal gegaan is'

'Het is wel mooi hoe het daarna allemaal gegaan is'

10 reacties 10
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Joep Schreuder is al langere tijd journalist in de sport en was de laatste jaren regelmatig zelf in het nieuws. Onder andere door zijn vragen aan José Mourinho voorafgaand aan Feyenoord AS Roma in de Europa League wedstrijd.

Schreuder kreeg een sleutelhanger van de Conference League van Mourinho met de vraag of hij die aan Arne Slot wilde geven. Heeft Schreuder dat ook gedaan? "Ik heb er Slot niet mee geconfronteerd. De mensen bij Feyenoord vroegen me met klem: "Joep, doe dat alsjeblieft niet. Daar houdt Slot niet van"", dus heeft Schreuder de sleutelhanger nooit afgegeven vertelt hij in Voetbal International.

Toch zijn het mooie momenten. "Het is wel mooi hoe het daarna allemaal gegaan is", zegt Schreuder. Mourinho liet destijds in de catacomben destijds Slot weten dat hij meer naar AS Roma moet kijken. Nu is Slot trainer van Liverpool en Mourinho van Fenerbahçe.

Huidige generatie

Schrueder vindt ook dat er te veel negatief wordt gesproken over de huidige trainers en voetballers. Volgens Schreuder zijn er trainers als Slot en Priske die te veel praten, maar hij geeft wel hoog op over Quinten Timber. "Maar als je Quinten Timber, Mats Wieffer, Joey Veerman en Guus Til hoort: dat zijn toch leuke jongens om mee te praten?", aldus Schreuder die aangeeft dat het vroeger veel minder was.

Lees ook