'Skov Olsen geeft duidelijkheid over interesse van Feyenoord'

'Skov Olsen geeft duidelijkheid over interesse van Feyenoord'

15 reacties 15
Bron: TipsBladet
Foto: Pro Shots

Feyenoord deed afgelopen zomer verwoedde pogingen om Andreas Skov Olsen over te nemen van Club Brugge. De Rotterdammers waren volgens de berichten die naar buiten kwamen bereidt ver te gaan maar de Belgische topclub wilde de buitenspeler niet laten gaan. 

Skov Olsen is naast sterspeler van Club Brugge ook een van de smaakmakers van het huidige Deense elftal. De aanvaller die momenteel bij de nationale ploeg zich voorbereidt op de uitwedstrijd tegen Spanje van aanstaande zaterdag sprak met de pers. Tipsbladet sprak met Skov Olsen die vervolgens bevestigde dat Feyenoord daadwerkelijk in hem geïnteresseerd was. 

Interesse

Feyenoord was zo serieus dat Skov Olsen ook een persoonlijke aanbieding heeft gehad van de club. Skov Olsen vond de aanbieding goed en had er zeker wel oren na. "Ja, dat zou best zo kunnen zijn. Maar het werd vrij snel tegen gehouden, als je het zo kunt zeggen."

Club Brugge

Club Brugge wilde onder geen beding meewerken aan het vertrek van de aanvaller, dus bleef hij in Brugge. Skov Olsen is tot nu toe wel tevreden met het huidige seizoen in België. De aanvaller speelde tot dusver tien wedstrijden in de Jupiler Pro League en was daarin vier keer trefzeker en wist één assist te geven. 

Lees meer over
Lees ook