De Leeuw ziet vooruitgang: 'Hebben een concept development bureau in de arm genomen'

Feyenoord blijkt nog zeker tien tot vijftien jaar in De Kuip voetballen. Directeur van De Kuip Lillian de Leeuw sloot met de gemeente een overeenkomst dat er geen concerten meer worden gegeven in De Kuip waarvoor het stadion een vergoeding heeft gekregen.

Door deze vergoeding kan er eindelijk weer vooruitgang worden geboekt, dat zegt De Leeuw in Perspectief Magazine. Er zijn al diverse aanpassingen gedaan, waaronder vele toiletgroepen werden gerenoveerd en aan de Olympiazijde zijn de eventruimtes aangepast. Toch is dat pas het begin.

De eerste broodnodige acties zijn uitgevoerd, maar er komt meer. "Achter de schermen zijn we bezig met het ontwikkelen van een concept over de hele Kuip heen, daarvoor hebben we een concept development bureau in de arm genomen", aldus De Leeuw. 

Veranderingen

Een aantal dingen staan op stapel, zo wordt het museum aangepakt, de indeling van de buitenruimte gaat op de schop en ook worden er bij vak Z extra counters geplaats. "Omdat we hier uit onderzoek hebben vernomen dat de wachttijden veel te lang zijn."  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten