#PraatMee | Zou jij oud-Feyenoorders willen zien terugkeren naar Rotterdam?

Stefan de Vrij werd bij aankomst bij het Nederlands elftal gevraagd of hij er over nadenkt om zijn carrière af te sluiten bij Feyenoord. De centrale verdediger die ooit doorbrak in Rotterdam en furore maakte in de Italiaanse serie A kan daar nog geen antwoord opgeven. 

De Vrij wil er nog niets over zeggen. Hij geeft aan dat in Nederland wonen al een ding zal zijn aangezien zijn vrouw niet Nederlands is. De verdediger speelt dit seizoen minder dan hem lief is bij Internazionale, waardoor de vraag toch weer op komt borrelen. 

In de rubriek #PraatMee is FR-Fans.nl benieuwd naar de mening van de bezoekers. Vandaag willen wij graag weten, zitten we te wachten op terugkeer van oud-spelers? Dirk Kuyt is een voorbeeld van een groot succes, maar ook spelers die ooit een uitspraak deden graag terug te willen keren kwamen niet. Hoe sta jij hier in? 

Internazionale

De Vrij, die op zijn hoogte punt volgens transfermarkt.nl 60 miljoen euro waard was, is dit jaar geen vaste basisspeler in Milaan. Hij speelde tot dusver 113 minuten in de serie A verdeeld over drie wedstrijden. In de Champions League kwam hij één wedstrijd in actie waarin hij 64 minuten speelde. 

De Vrij vertrok in 2014 voor ongeveer zeven miljoen naar Lazio Roma. Bij de Romeinse club ging het hem voor de wind en vier jaar later vertrok hij voor ongeveer 40 miljoen euro naar Internazionale, waar hij nog een contract heeft tot medio 2025 waarbij de club nog een optie heeft om hem met een jaar te verlengen.

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten