'Geertruida spreekt zich uit over zijn clubvoorkeur'

Lutsharel Geertruida transfereerde afgelopen zomer van Feyenoord naar RB Leipzig. De verdediger die vorig jaar zomer de transfer nog misliep heeft echter zijn hart nog steeds in Rotterdam liggen. 

In de rubriek Kick 't Met On Tour bezoeken de heren RB Leipzig - Juventus. Na de wedstrijd hebben Armin en Jefferson een speciaal cadeau voor Lutsharel Geertruida. En dat doet de kersverse aanwinst veel. Dat valt te zien op de YouTube-pagina van Ziggo Sport.

Geertruida krijgt in deze aflevering het derde shirt uitgereikt. Het shirt dat is ontstaan uit een samenwerking tussen Feyenoord, Castore en BANLIEUE doet de voormalig aanvoerder veel. Als hij het shirt aangereikt krijgt is Geertruida duidelijk. 'Het is nog steeds mijn club', terwijl hij met veel waardering naar het groen witte shirt kijkt. 

RB Leipzig

Sinds zijn overstap speelde Geertruida drie keer in de basis tijdens een Bundesligawedstrijd en eentje viel hij in. In de Champions Leaguewedstrijden was hij eenmaal basisspeler en eenmaal invaller. Totaal speelde hij mee in zes wedstrijden en lijkt zijn plek gevonden te hebben bij de Duitse club. 

Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten