In het seizoen 2024/2025 worden er achttien spelers verhuurd door Feyenoord aan andere clubs. Veelal voor het opdoen van meer ervaring en soms omdat spelers geen kans krijgen in het eerste en toch moeten spelen. In dit artikel worden de prestaties van deze huurlingen weergegeven. Zo krijgt men een goed beeld over de verrichtingen van de door Feyenoord verhuurde spelers.

Bijzonderheden: Hokke won vijf van zijn acht duels

FC Dordrecht - Jong PSV 2-0
Gabriele Parlanti, Korede Osundina, Jaden Slory, Devin Haen en Jayson Ezeb
Speelminuten: 5, 62, 90, 84 en 0
Bijzonderheden: Osundina en Slory raakten allebei één keer de lat. Laatstgenoemde maakte de meeste tackles van iedereen. Haen was opnieuw trefzeker en staat na negen duels al op vier doelpunten.

Speelminuten: 84
Bijzonderheden: Bullaude speelde al linksbuiten en pakte een gele kaart.

sc Heerenveen - PEC Zwolle 1-1
Ilias Sebaoui
Speelminuten: 88
Bijzonderheden: Sebaoui verloor de meeste duels (12).

Speelminuten: 77
Bijzonderheden: Sauer creëerde twee kansen waarvan één grote.

CD Eldense - CD Castellón 2-3
Thomas van den Belt
Speelminuten: 90
Bijzonderheden: Van den Belt creëerde de meeste kansen (3) maar had ook het minste balcontact (40).

KV Mechelen - Oud-Heverlee Leuven 5-0
Antef Tsoungui
Bijzonderheden: Zat voor derde week op rij niet bij wedstrijdselectie. Nog altijd onbekend waarom.

Silkeborg IF - FC Kopenhagen 2-2
Marcos Lopez
Speelminuten: 45
Bijzonderheden: De Peruviaan werd in de rust al gewisseld, toen zijn team tegen een 2-0 achterstand aankeek.

Internazionale - Torino FC 3-2
Marcus Pedersen
Bijzonderheden: Pedersen won de helft van zijn duels (3) en had het minste balcontact (31) van alle spelers die 90 minuten hebben gespeeld.

Lech Poznań - Motor Lublin 1-2
Patrik Wålemark
Speelminuten: 66
Bijzonderheden: Deze wedstrijd niet, maar het is mooi om nog te benoemen: Vorige week was er geen editie van Huurlingen maar was de Zweedse aanvaller goed voor een hattrick in de 2-3 gewonnen uitwedstrijd tegen Korona Kielce. Hij scoorde op 7 april voor het laatst tegen FC Utrecht.

Rangers FC - Olympique Lyon 1-4 (UEFA Europa League)