Krabbendam: 'Je moet er niet aan denken'

Krabbendam: 'Je moet er niet aan denken'

9 reacties 9
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Bij Voetbalpraat, dat te zien is op ESPN, kijken de analisten terug op het afgelopen voetbalweekend. In de afgelopen speelronde werkte Feyenoord thuis een wedstrijd af tegen FC Twente. De Rotterdammers wisten met 2-1 te winnen van De Tukkers. Vooral Feyenoord-watcher Martijn Krabbendam en oud-voetballer Kenneth Perez delen hun mening aan tafel.

‘Ik denk dat nu het belangrijkste is voor Feyenoord, dat je de punten bij elkaar sprokkelt', vertelt Kenneth Perez bij Voetbalpraat van ESPN. Feyenoord is niet in haar beste doen na het vertrek van succes trainer Arne Slot, Na 7 wedstrijden heeft Feyenoord er 3 weten te winnen en 4 gelijk gespeeld. Dat valt Perez ook op. Vooral het spel wat nu gespeeld wordt in vergelijking met het spel dat onder Slot werd gespeeld, valt de Deen op.

‘Als je punten pakt, dan even wel’, zegt Krabbendam op de vraag of de crisis bij Feyenoord nu voorbij is. De Feyenoord-watcher waarschuwt wel. Volgens hem moet het spel aan de bal nog beter en moet ook het programma van komende maanden niet onderschat worden.

In de eerste wedstrijden zijn er ook uitblinkers bij Feyenoord. Zo valt Quinten Timber in de positieve zin op. Ook voor het Nederlands elftal staat Timber weer in de schijnwerpers. ‘Je moet er niet aan denken als je supporter bent van Feyenoord, dat die Timber ook nog weg valt met een blessure’, zegt Krabbendam over de smaakmaker bij Feyenoord,

Lees ook