Driessen: 'Maar voor de rest is het werkelijk een drama'

Driessen: 'Maar voor de rest is het werkelijk een drama'

14 reacties 14
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord heeft haar derde wedstrijd van de competitie weten te winnen tegen FC Twente. In eigen huis waren de Rotterdammers met een 2-1 te sterk voor De Tukkers. In de Kick-Off met Valentijn Driessen podcast van de Telegraaf, gaat het vooral over de doelpuntenmakers Inbeom Hwang en Ayase Ueda.

‘Als ik voetballer zou zijn, zou ik die Hwang echt een rotschop verkopen, als medespeler dan he’, trapt Driessen af in de Kick-Off met Valentijn Driessen podcast. Hij doelt op het vele wijzen van de Zuid-Koreaan die veel strategische opmerkingen zou maken. ‘Dat ophemelen van die Nine Hwang Hwang hoeft niet van mij’, voegt de Westlandse analist er nog aan toe. Het gaat over Inbeom Hwang die volgens Driessen dus teveel wordt opgehemeld.

Ook Ayase Ueda komt op rapport bij Driessen. Naast Hwang  wist de spits van Feyenoord ook een doelpunt te maken.‘Hij kwam heel goed uit de spits om zich aanspeelbaar te maken, deed mee aan de kaats en kwam daarna goed voor de goal en kopte hem knap in’, legt Driessen uit over het doelpunt van de Japanner. ‘Maar voor de rest was het werkelijk een drama’, sluit de voetbaljournalist af. 

Lees ook