Kwakman looft Feyenoorder: 'Die blijft gaan'

Kwakman looft Feyenoorder: 'Die blijft gaan'

8 reacties 8
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Waar Feyenoord het de afgelopen weken regelmatig moeilijk had en teleurstellende resultaten boekte, was het afgelopen week eindelijk een goede week voor de Rotterdammers. Er werd in de Champions League gewonnen van Girona FC, en gisteren werd er in de Eredivisie gewonnen van FC Twente.

Kees Kwakman was aanwezig bij de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente. Hij vermaakte zich goed. De ploeg uit Enschede begon goed aan de wedstrijd en had op voorsprong kunnen komen. Volgens Kwakman is Feyenoord niet goed aan de bal.

Toch ziet de analist van ESPN ook verbetering bij Feyenoord. Hij haalt ook de wedstrijd tegen Girona FC nog eens aan, waar de Rotterdammers op achterstand kwamen maar toch met drie punten naar huis gingen. 'Nu kwamen ze dan niet op achterstand, maar begonnen ze wel heel slecht', aldus Kwakman bij Bellen met... Kees Kwakman van ESPN. 'Dan is het wel lekker dat je zo'n Hwang in de ploeg hebt. Die blijft gaan.'

Inbeom Hwang is al sinds zijn komst naar Feyenoord zeer belangrijk. Gisterenmiddag scoorde hij zijn eerste doelpunt voor de Rotterdammers.

Lees ook