Oud-Feyenoorders | Minteh is op dreef

1 reactie 1

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord won zondag de thuiswedstrijd met 2-1 van FC Twente. De Rotterdammers behaalden nog lang niet het voetballende niveau wat de supporters verwachten, maar een glimps van een vechtend Feyenoord kwam weer naar boven. De club aan de Maas liet dat dinsdag tegen Girona al zien en deed dat nu in de slotfase opnieuw. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders ook voor een overwinning konden zorgen?

Engeland

Mats Wieffer en Yankuba Minteh wonnen zondag de thuiswedstrijd met 3-2 van Tottenham. Minteh begon in de basis en speelde 87 minuten. De rechtsbuiten wist een belangrijk doelpunt te maken en schoot verder nog één keer richting doel. De Gambiaan haalde een passnauwkeurigheid van 76% en kreeg een 7.1 via Sofascore. Wieffer begon vanaf de bank en kwam er in de 74e minuut in. De middenvelder haalde een passnauwkeurigheid van 86% en won nog ongeveer 65% van zijn persoonlijke duels. Via Sofascore kreeg Wieffer een 6.8 voor zijn invalbeurt.

Arne Slot won zaterdag de uitwedstrijd met 0-1 van Crystal Palace. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam van Diogo Jota. Liverpool staat nog steeds bovenaan de Premier League.

Luis Sinisterra en Marcos Senesi verloren zaterdag de uitwedstrijd met 1-0 van Leicester City. Senesi speelde 90 minuten en won daarin ongeveer 50% van zijn duels. De Argentijn kreeg nog een gele kaart en haalde een passnauwkeurigheid van 88%. Via Sofascore kreeg de verdediger een 6.9. Sinisterra kwam in de 63e minuut het veld in en schoot nog één keer richting doel. Verder haalde de Colombiaan een passnauwkeurigheid van 85% en gaf hij nog drie keypasses. Via Sofascore kreeg hij een 7.3 voor zijn invalbeurt. Bournemouth staat op plaats dertien in de Premier League

Tyrell Malacia zag zondag zijn teamgenoten met 0-0 gelijkspelen tegen Aston Villa. Malacia zat nog niet bij de selectie. Manchester United staat op plaats veertien in de Premier League.

Duitsland

Lutsharel Geertruida won zondag de uitwedstrijd met 0-1 van Heidenheim. Geertruida begon als wissel en kwam in de 69e minuut het veld in. De Oranje-international won 30% van zijn duels en haalde een passnauwkeurigheid van 60%. Voor zijn invalbeurt kreeg hij een 6.5. RB Leipzig staat op plaats twee in de Bundesliga.

Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes speelden dit weekend geen wedstrijd. De uitwedstrijd tegen Nacional werd opgeschort.

Turkije

Giovanni van Bronckhorst speelde zondag met 1-1 gelijk tegen Gaziantep. Ciro Immobile scoorde voor Besiktas, waar het team van Van Bronckhorst in de blessuretijd de gelijkmaker tegen kreeg. Besiktas staat op plaats drie in de Turkse Süper Lig.