'Winnen terwijl de hele voorhoede zo zwak speelt, dat is dan wel lekker'

Oud-Feyenoorder Willem van Hanegem is in zijn column op de website van het Algemeen Dagblad niet positief over het vertoonde spel van Feyenoord in de thuiswedstrijd tegen FC Twente. Volgens De Kromme speelden de Rotterdammers lang als kip zonder kop.

Volgens Van Hanegem waren de Feyenoorders, met name in het eerste half uur, over te laat. Met name een duidelijk gebrek aan elkaar coachen in de beginfase van de wedstrijd frustreert De Kromme het meest. "Dan bevalt mij Hwang In-beom nog het meest", schrijft Van Hanegem in zijn column. Hij refereert naar het doelpunt van de Zuid-Koreaan met zijn zwakke been in de verre hoek en geeft aan van mening te zijn dat Hwang Feyenoord weleens beter kan gaan maken.

"Winnen terwijl de hele voorhoede zo zwak speelt, dat is dan wel lekker", vervolgt Van Hanegem zijn column. Hij is dan ook niet positief over de aanvallers van Feyenoord, met name Igor Paixão en Ibrahim Osman moeten het ontgelden. "Igor Paixão deed maar weer wat, Ibrahim Osman heb ik nog niet op veel goeds kunnen betrappen", aldus de oud-Feyenoorder.

Tot slot geeft Van Hanegem ook een commentaar op Ayase Ueda, die ook vandaag in de basis begon en belangrijk was voor Feyenoord met de openingstreffer. Volgens Van Hanegem was het doelpunt zeker mooi, net zoals het doelpunten tegen NAC Breda, maar kon Ueda verder niet terugkijken op een geweldige wedstrijd. "Ayase Ueda is een mysterie", aldus De Kromme. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten