Priske: 'We hebben nog steeds een lange weg te gaan'

Priske: 'We hebben nog steeds een lange weg te gaan'

16 reacties 16
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Brian Priske heeft na de overwinning op Girona FC opnieuw gewonnen. Vandaag zag hij Feyenoord met 2-1 winnen van FC Twente. Hij gaf na afloop een interview aan ESPN.

Priske wil graag de overwinning ook kunnen vieren in plaats van direct alleen kritisch te kijken. 'Ik denk dat het belangrijk is om niet alleen kritisch te zijn, maar om ook altijd de overwinning te vieren en zeker tegen een goede tegenstander,' aldus Priske. 'Er waren fases in de wedstrijd dat wij niet goed waren en dat er dingen niet goed waren. Zoals bijvoorbeeld in de eerste dertig minuten, maar uiteindelijk zie je de kwaliteit en de mindset die wij inbrengen. We tilden ons niveau omhoog en we vonden onze structuur terug en dan zie je ook dat we goede voetballers en een goed team hebben. Het is vervelend om naar te luisteren, maar het is een feit dat we moeten verbeteren om consistent te zijn.'

Priske zag zijn ploeg groeien op het veld. 'De mindset en de team spirit is omhoog aan het tillen en we hebben elkaar meer en meer nodig. De speelstijl komt er ook uit in fases. Bijvoorbeeld de doelpunten die we maakten tegen Girona, die kwamen ook van het trainingsveld. Van alles wat we proberen op het trainingsveld zien we ook momenten terug in het stadion. Zoals vandaag bijvoorbeeld de tweede goal, die voortkwam uit het geanalyseerd drukzetten op de keeper van de tegenstander om te zien of we ze konden pakken in dit aspect, wat lukte d.m.v. een doelpunt voor ons. Er zijn een hoop dingen waar ik blij mee ben, maar dat verandert verder niet veel. We hebben nog steeds een lange weg te gaan,' aldus een tevreden Brian Priske.

Lees meer over
Lees ook