Strijdend Feyenoord wint in De Kuip van FC Twente

Feyenoord heeft zondagmiddag gewonnen van FC Twente. In De Kuip werd het 2-1 voor de Rotterdammers. De doelpunten bij Feyenoord kwamen op naam van Ayase Ueda en Inbeom Hwang.

Feyenoord begon niet goed aan de wedstrijd. FC Twente was sterker en een aantal keren zeer gevaarlijk. Ayase Ueda scoorde in de eerste helft de 1-0. Na een goede voorzet van Hugo Bueno en Ueda kopt hem goed binnen. Vlak voor rust was het Inbeom Hwang die van afstand de 2-0 maakte, wat ook de ruststand was.

In de tweede helft was het Feyenoord dat het betere van het spel had, maar in de 79e minuut scoorde Sem Steijn de 2-1. Daardoor werd het nog even spannend, maar de Rotterdammers wisten uiteindelijk de overwinning over de streep te trekken, waardoor het deze week voor de tweede keer wint. Reageren