Zechiël scoort in knappe overwinning Feyenoord Onder 21

24 reacties 24

Feyenoord Onder 21 wist vandaag opnieuw drie punten te noteren in de O21 Divisie 1 najaarscompetitie. De ploeg van trainer Pascal Bosschaart won met 2-3 bij koploper ADO Den Haag Onder 21. Beide teams staan in punten gelijk, terwijl de Rotterdammers een wedstrijd minder hebben gespeeld. De volgende wedstrijd voor Feyenoord Onder 21 staat gepland voor zaterdag 19 oktober. Dan neemt het jeugdteam het op Varkenoord op tegen FC Twente/Heracles Academie Onder 21, de huidige nummer twee van de competitie.

De Rotterdammers kwamen door Joey de Bie (vanaf de strafschopstip) na iets meer dan een half uur op voorsprong. Na een 1-1 voor rust wist Gjivai Zechiël in de tweede helft op aangeven van Jayden Candelaria de 1-2 te maken. Even later wist Amir Rais met een knappe inzet in de korte hoek de doelman van de Hagenezen goed te verrassen. Twee minuten wist ADO O21 snel de aansluitingstreffer te maken, maar leverde uiteindelijk niets op.

Opstelling Feyenoord Onder 21

Berger; Arnaud, Giersthove, De Blok, Candelaria; Zaal, Zechiël, Rust; Redmond, De Bie, Rais.