Gaat Milambo ook tegen FC Twente scoren?

Gaat Milambo ook tegen FC Twente scoren?

Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Het artikel hieronder is een gesponsord artikel. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Bonus 24+ Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Feyenoord speelt zondagmiddag alweer de volgende wedstrijd. De Rotterdammers zitten middenin een druk programma. Afgelopen woensdag werd er nog in de Champions League gespeeld tegen Girona FC, maar zondag staat de wedstrijd tegen FC Twente op het programma. De Rotterdammers deden goede zaken in de Champions League door te winnen van Girona FC. FC Twente speelde donderdag nog. Zij speelden gelijk tegen Fenerbahçe SK. Feyenoord is zondagmiddag de favoriet als je kijkt naar de odds bij BetMGM. Een overwinning van Feyenoord levert je namelijk 1,64 keer je inzet op, terwijl winst van FC Twente maar liefst zorgt voor 5,10 keer je inleg. Een gelijkspel levert je 4,40 keer je inzet op.

Historie

In totaal stond de wedstrijd tussen de twee ploegen 119 keer eerder op het programma. Feyenoord was daarin 52 keer de sterkste, terwijl de ploeg uit Enschede 29 keer wist te winnen. Een gelijkspel werd het in 38 keer van de wedstrijden. Als je kijkt naar de laatste vijf ontmoetingen heeft Feyenoord het vaak lastig. De Rotterdammers wisten maar één keer te winnen. FC Twente won er twee van de laatste vijf. Twee keer werd het een gelijkspel.

FC Twente lijkt in goede doen te zijn. Het speelde deze week in de Europa League knap gelijk tegen Fenerbahçe SK, terwijl het de eerste wedstrijd ook gelijk speelde tegen Manchester United. In de Eredivisie staat het vierde. Daar heeft het veertien punten uit zeven wedstrijden en staat het boven Feyenoord. De ploeg uit Enschede verloor voor het laatste op 1 september.

Verwacht jij dat de wedstrijd in De Kuip een doelpuntrijk duel wordt? Als je nu een inzet doet dat er zondagmiddag meer dan vijf keer wordt gescoord in de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente krijg je daar maar liefst 4,75 keer je inzet voor terug.

Antoni Milambo

Een van de uitblinkers in de Champions League wedstrijd tegen Girona FC was jongeling Antoni Milambo. De middenvelder, die dit seizoen vaak een basisplaats heeft, wist met een prachtige voetbeweging te scoren.

Milambo heeft dit seizoen nu zowel in de Eredivisie, de Johan Cruijff Schaal als de Champions League gescoord. Uit acht duels heeft hij nu drie doelpunten gemaakt. Denk jij dat Milambo ook zondag tegen FC Twente gaat scoren? Als hij scoort krijg je daar 3,90 keer je inzet voor terug. Als hij het eerste doelpunt scoort krijg je daar 9,00 keer je inzet voor terug.

Oddsbooster

BetMGM heeft voor de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente een oddsbooster. Registreer en scoor odds van 50.00 als Feyenoord wint in de Eredivisie! Benieuwd naar alle quoteringen van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente? Neem dan een kijkje bij onze partner BetMGM.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Bonus 24+

Lees meer over
Lees ook