'Misschien voelt hij zich niet senang met Bijlow hijgend in zijn nek'

'Misschien voelt hij zich niet senang met Bijlow hijgend in zijn nek'

3 reacties 3
Bron: Telegraaf.nl
Foto: Pro Shots

Bij de Kick-Off met Valentijn Driessen podcast, dit keer zonder Valentijn Driessen, van de Telegraaf werd de keeperskwestie bij Feyenoord weer eens besproken. De keuze van Priske om Wellenreuther eerste keeper te maken heeft veel stof doen opwaaien. Jeroen Kapteijns en Mike Verweij hadden het erover.

Jeroen Kapteijns vindt Wellenreuther nog niet echt indruk maken dit seizoen. 'Wellenreuther heeft het in de periode dat hij Bijlow moest vervangen heel goed gedaan; hij heeft wel bepaalde verwachtingen gewekt, maar ik vind hem tot nu toe wel redelijk onrustig dit seizoen. Er zijn ook best wel wat twijfelachtige momenten geweest, dus misschien voelt hij zich toch niet helemaal senang met Bijlow hijgend in zijn nek,' aldus Kapteijns. 

Mike Verweij vervolgde: 'Wellenreuther die wilde eigenlijk weg omdat hij eerste keeper wilde worden. Toen heeft hij tóch zijn contract verlengd. Zou daar nou niet de toezegging gedaan zijn van: 'blijf nou. Teken een nieuw contract en wordt de eerste keeper'? Alleen, hij heeft het echt uitstekend gedaan als de vervanger van de toen geblesseerde Bijlow,' aldus Verweij. 'Als jij eerste keeper bent geeft dat toch een andere druk dan als je het tijdelijk moet overnemen van de eerste keeper. Ik heb het gevoel dat hij daar een beetje over bezwijkt. Ik heb Bijlow ook tijdens het EK zien trainen. Hij is gewoon een uitstekende keeper. Mits hij fit is. Als hij heel blijft is het gewoon de beste keeper van Nederland.'

Lees ook