'Daar kan ik dus echt van genieten'

Feyenoord liet afgelopen week tegen Girona FC zien dat het keihard kan knokken om een resultaat binnen te halen. De Rotterdammers begonnen niet fantastisch aan het seizoen, maar boekten wel een uitoverwinning in de Champions League. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad, gaat het over het opstaan van de aanvoerders. 

Zowel Feyenoord, Ajax en PSV hebben aanvoerders die vooropgaan in de strijd. Dat werd afgelopen week wel duidelijk in de Europese wedstrijden. Maarten Wijffels vindt dat heel mooi om te zien. "Het is mooi om te zien hoe aanvoerders opstaan."

Feyenoord heeft met Quinten Timber een aanvoerder die niet bang is om voorop te gaan in de strijd. "Bij Feyenoord ging aanvoerder Timber voorop. Ook aan het einde van de wedstrijd nog een onderschepping op het middenveld. Daar kan ik echt van genieten", aldus Wijffels. 

Timber

Quinten Timber is sinds dit seizoen aanvoerder van Feyenoord. De middenvelder gaat voorop in de strijd, hij speelde inmiddels acht wedstrijden dit seizoen en scoorde twee doelpunten en gaf één assist. Volgens Transfermarkt.nl is Timber momenteel 28 miljoen euro waard.  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten