'Daar heeft Feyenoord niks mee te schaften'

'Daar heeft Feyenoord niks mee te schaften'

35 reacties 35
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord won gisteren in de Champions League van Girona FC. De uitwedstrijd die bol stond van de spanning was voetballend niet altijd goed, maar zorgde wel voor vermaak. In de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad kijkt Sjoerd Mossou terug op de wedstrijd.

Het was geen goede wedstrijd, maar wel een boeiende. 'Sowieso een hele boeiende wedstrijd, beetje gekke wedstrijd ook. Nee, het was niet echt goed. Feyenoord was in orde hoor, zeker in vergelijking met de afgelopen weken, dus daar gaan we niet moeilijk over doen', aldus Mossou.

Girona heeft wat kwaliteit ingeleverd na het vorige seizoen en mist spelers, is dat een reden voor het niveau. 'Daar heeft Feyenoord niks mee te schaften. Het is gewoon een hele belangrijke uit overwinning in de Champions League de eerste in 22 jaar', geeft Mossou Feyenoord de credits.

Feyenoord kwam goed voor de dag volgens Mossou. 'Het werkte hard, Timber was goed en er waren wel meer spelers goed. Feyenoord zette goed druk op Girona, dat alles voetballend wil oplossen", maar ook aan de bal leek het prima. "Feyenoord was aan de bal ook prima over de hele linie', aldus Mossou.

Het kan wel eens een kantelpunt zijn voor de Rotterdammers. 'Jazeker, dit is een super waardevolle overwinning voor Priske en nu even wat adem krijgt en ook voor de club. Er komt een hele reeks met moeilijke wedstrijden aan. als je daarin heel lang aan blijft hikken tegen slechte resultaten, kan dat op een gegeven moment een onoplosbaar probleem worden', denkt Mossou dat de overwinning iets meer kan geven. 'Hier zie je aan dat er heus wel wat potentie in dit team zit.'

Lees ook