Feyenoord wint knotsgek duel van Girona FC

128 reacties 128

Feyenoord heeft woensdagavond in de Champions League gewonnen van Girona FC. In Spanje werd het 2-3 voor de Rotterdammers. Voor Feyenoord scoorde Antoni Milambo. De andere twee doelpunten waren eigen doelpunten. Zowel Feyenoord als Girona FC misten nog een penalty.

Beide ploegen verloren hun eerste wedstrijd in de Champions League. Girona FC kwam in de eerste op voorsprong door een doelpunt van David López. Snel daarna kwam Feyenoord door een eigen doelpunt van Yangel Herrera op 1-1. De Rotterdammers kwamen nog voor rust op voorsprong door een doelpunt van Milambo.

De tweede helft kwam Girona FC door een doelpunt van Donny van de Beek op 2-2. Vlak daarna was het opnieuw Feyenoord dat op voorsprong kwam. Ook dit was een eigen doelpunt, dit keer van Ladislav Krejčí. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-3.

Door de overwinning van Feyenoord hebben de Rotterdammers nu drie punten uit twee wedstrijden in de Champions League.