Op deze manier kun je de wedstrijd tussen Girona FC en Feyenoord bekijken

Op deze manier kun je de wedstrijd tussen Girona FC en Feyenoord bekijken

1 reactie 1
Bron: FR-Fans.nl
Foto: FR-Fans.nl

Feyenoord trapt vanavond af voor de tweede Champions League wedstrijd van dit seizoen. Girona FC is de tegenstander. De eerste wedstrijd werd verloren door de Rotterdammers. Bayer 04 Leverkusen was toen met 0-4 te sterk in De Kuip.

Ziggo Sport heeft in Nederland de exclusieve uitzendrechten van de competities in Europees verband. Zij zenden dus vanavond de wedstrijd live uit. Supporters die al een abonnement hebben bij Ziggo kunnen de wedstrijd bekijken. Heb je geen abonnement bij Ziggo, dan kun je een Ziggo Totaal pakket kopen bij je eigen provider.

Gratis Feyenoord kijken

Wil jij toch gratis alle wedstrijden van de Nederlandse clubs kijken? Dan kun je nu de Ziggo Go app downloaden en je ruim voor aanvang van de wedstrijd registeren bij Ziggo Sport Free. Deze app is er zowel voor je telefoon als tablet of smart tv.

FR-Fans.nl zal ook vanavond weer een live verslag bijhouden van deze wedstrijd, waardoor je via ons op de hoogte wordt gehouden van de belangrijkste momenten tijdens de wedstrijd tussen Girona FC en Feyenoord. Er wordt om 18:45 uur afgetrapt.

Lees ook