Priske duidelijk: 'Ook hier in de Champions League'

Priske duidelijk: 'Ook hier in de Champions League'

8 reacties 8
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord is op zoek naar bevestiging dat het op de goede weg is. De Rotterdammers zijn moeizaam begonnen aan het seizoen en zelfs de sterkhouders van vorig seizoen lijken moeite te hebben om hun eigen niveau te halen. 

Het Algemeen Dagblad analyseert het huidige Feyenoord. Het is niet alleen trainer Brian Priske die onder druk staat. De trainer was bij de persconferentie dan ook duidelijk. "Je moet met de verwachtingen om kunnen gaan, er eigenlijk niet mee bezig zijn. Het is mijn taak om dat te managen:, aldus de oefenmeester die ook ziet dat sterkhouders van vorig jaar moeite hebben om zich te onderscheiden. 

Timon Wellenreuther was voor velen de terechte eerste doelman voor dit seizoen, maar hij lijkt niet helemaal met de druk om te gaan. Waar vorig jaar Thomas Beelen werd bewierookt, lijkt hij nu wat moeizamer te opereren. Beelen wijst naar zijn fout tegen NEC, maar ook de reactie daarop. "Maar het is nu anders dan dat je er als team lekker in zit, dat is waar."

Dennis te Kloese

Ook directeur Dennis te Kloese lijkt onder druk te komen te staan. De algemeen en technisch directeur volgde de trainer lange tijd om hem vervolgens vast te leggen, ook hij zal hopen dat de club snel goede resultaten gaat halen. De Rotterdammers verloren nog niet in de Eredivisie en in de Champions League kregen ze volgens de trainer van Girona vooral een lesje in effectiviteit.

Girona

Priske stelt ook eisen aan zijn ploeg tegen Girona. De oefenmeester wil de druk niet opvoeren, maar wil wel vooruitgang zien. "Wat ik tegen Girona wil zien: het resultaat of dat we beter voetbal spelen en die fases langer kunnen volhouden dan tegen NEC en NAC? We gaan voor het resultaat, altijd. Ook hier in de Champions League."

Lees ook