Van Hooijdonk: 'Dan zou dat best hier wel eens kunnen zijn'

Voorafgaand aan de Champions League-matchday van vandaag blikte Wytse van der Goot en Pierre van Hooijdonk alvast vooruit op Girona - Feyenoord. Dit was te zien op de X van Ziggo.

'Pi-Air' heeft niet al te veel vertrouwen in de wedstrijd van morgen. 'Veel vertrouwen heb ik nog eigenlijk niet,' vertelde Van Hooijdonk. 'Al moet ik wel zeggen dat de tegenstander ook niet de allerbeste resultaten heeft gehaald. Als je een beetje gaat rekenen van: 'waar kan Feyenoord nu wel de punten halen?' Dan zou dat best hier wel eens kunnen zijn.

Vervolgens legde hij uit waarom Feyenoord mogelijk de meeste kans maakt tegen Girona. 'Dat vertrouwen is eigenlijk op basis van wat er met Girona is gebeurd het afgelopen jaar, en dat lijkt natuurlijk wel een klein beetje op wat er bij Feyenoord is gebeurd. Ook een aantal key spelers kwijtgeraakt en een moeizame start in de competitie. Van Feyenoord in de competitie heb ik nog niet echte signalen gezien waarvan ik dacht: nou, dit is echt aan de betere hand. Natuurlijk zitten er periodes bij dat het echt wel prima is om naar te kijken, maar het heeft nog geen resultaten opgeleverd. Dat zorgt voor een stukje onrust, en tegelijkertijd voor een stukje vertrouwen als die resultaten wel in jouw richting zijn.' Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten