Priske: 'Daar hebben we helemaal niet over gesproken'

Priske: 'Daar hebben we helemaal niet over gesproken'

11 reacties 11
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Brian Priske blikte dinsdag in Spanje vooruit op de wedstrijd tegen Girona FC. Het is voor beide ploegen de tweede wedstrijd in de Champions League van dit seizoen. Zowel Feyenoord als Girona FC staat nog met lege handen.

Priske weet dat de verwachtingen bij Feyenoord hoog zijn, maar weet ook dat dat hoort bij de club. De trainer van de Rotterdammers benoemt dat er hard gwerkt moet worden aan de dingen die beter moeten. Afgelopen zaterdag nog werden er twee punten verspeeld tegen NEC Nijmegen. De eerste wedstrijd in de Champions League van dit seizoen eindigde in een 0-4 verlies tegen Bayer 04 Leverkusen. Ondanks de fikse nederlaag zag Priske ook goede dingen in die wedstrijd, net als tegen NEC Nijmegen. 'Alleen boeken we in die wedstrijden niet de resultaten die we willen', aldus Priske tijdens de persconferentie, geciteerd door het Algemeen Dagblad.

Feyenoord heeft een pittige loting in de Champions League. Priske krijgt de vraag of er een doelstelling is van de clubleiding om bij de eerste 24 clubs te eindigen. 'Daar hebben we helemaal niet over gesproken.'

Lees meer over
Lees ook