Beelen: 'Wij zullen op alle onderdelen goed moeten zijn, morgen, om kans te maken op een resultaat'

Beelen: 'Wij zullen op alle onderdelen goed moeten zijn, morgen, om kans te maken op een resultaat'

6 reacties 6
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord speelde afgelopen zaterdag nog gelijk tegen NEC Nijmegen. Woensdagavond staat alweer de volgende wedstrijd op het programma. Dan is Girona FC de tegenstander in de Champions League.

Thomas Beelen speelde zaterdagavond ongelukkig. Dinsdag was hij aanwezig op de persconferentie waar hij vooruit blikte op de wedstrijd tegen Girona FC. De verdediger weet dat hij van de fouten moet leren.

Feyenoord lijkt in de Champions League de underdog te zijn. Daardoor lijken de verwachtingen wat getemperd te zijn. Beelen weet dat Girona FC, zonder dat het echt een bekende club is in Europa, een goede tegenstander is. 'Wij zullen op alle onderdelen goed moeten zijn, morgen, om kans te maken op een resultaat', aldus Beelen tijdens de persconferentie, geciteerd door Voetbal International.

Voor Beelen kan het morgen zijn derde wedstrijd zijn in de Champions League. 'Vorig seizoen bleef het bij één optreden, dus ik hoop dat het er dit seizoen meer wedstrijden zullen zijn. De Champions League is speciaal.'

Lees meer over
Lees ook