'Onze opdracht is duidelijk'

Woensdagavond staat de Champions League wedstrijd tussen Girona FC en Feyenoord op het programma. De Rotterdammers zijn het miljoenenbal niet goed begonnen na een verlies tegen Bayer 04 Leverkusen. De Spanjaarden verloren de eerste wedstrijd van Parins Saint-Germain.

Ondanks dat Feyenoord geen beste seizoenstart heeft, vindt trainer Míchel van Girona FC dat Feyenoord beter speelt dan de uitslag deed vermoeden tegen Bayer 04 Leverkusen. 'Bayer strafte iedere fout af, zodat het snel 0-3 stond, maar Feyenoord speelde gewoon goed', zegt Míchel tegen Voetbal International, dat aanwezig was bij de persconferentie.

Feyenoord is anders gaan spelen, weet ook de trainer van Girona FC. De Rotterdammers spelen door het wegvallen van Santiago Gimenez met Ayase Ueda in de spits. 'Ik vind Feyenoord sterk aan de bal met een speler zoals Quinten Timber die het voortouw neemt. Onze opdracht is duidelijk.' Volgens de trainer van Girona FC zal zijn ploeg dominant aan de bal moeten zijn om Feyenoord niet in hun kracht te laten komen. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten