Sneijder: 'Het zal niet lang duren en dan is het ook voor hem over'

Sneijder: 'Het zal niet lang duren en dan is het ook voor hem over'

19 reacties 19
Bron: Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Ook bij Rondo, dat te zien is op Ziggo Sport, wordt er door de analisten teruggeblikt op de afgelopen speelronde in de Eredivisie. In deze zevende speelronde kwam Feyenoord niet langs NEC en moesten beide teams de punten delen in een 1-1 gelijkspel. Aan tafel gaat het over de tegenvallende resultaten.. 

‘Als je kijkt naar de rechterkant, daar komt helemaal niets vandaan’, trapt Khalid Boulahrouz af, in Rondo, dat te zien is op Ziggo Sport. Ook wordt er een deel van de persconferentie van Brian Priske na de wedstrijd tegen NEC laten zien, waarin hij zegt dat Feyenoord een goede eerste helft heeft gespeeld. Hier reageert Boulahrouz als volgt op: ‘Ik heb een hele andere wedstrijd gezien.’ De oud speler van Feyenoorder vond zijn oude team erg tegenvallen en zag dat er nog veel verbeterd moet worden bij de Rotterdammers.

Ook Wesley Sneijder is nog niet onder de indruk van het werk van de Deense oefenmeester. ‘Er is geen chemie. Het zal niet lang duren en dan is het ook voor hem over’, voorspelt Sneijder. Er wordt veel gesproken over waar het fout gaat bij de Rotterdammers. Volgens de analisten van Rondo is het een samenloop van omstandigheden. Zo zijn er belangrijke spelers vertrokken, maar ook het werk van de trainer valt op. ‘Je ziet duidelijk de handtekening van een trainer’, legt de oud-international uit. Onder oud-trainer Arne Slot zagen de analisten toch ander spel.

Lees ook