Pérez: 'Feyenoord - FC Twente wordt de erop of eronder wedstrijd van dit seizoen'

Pérez: 'Feyenoord - FC Twente wordt de erop of eronder wedstrijd van dit seizoen'

14 reacties 14
Bron: ESPN
Foto: Pro Shots

Na het teleurstellende resultaat van afgelopen weekend tegen NEC, die in 1-1 eindigde, wordt er in de verschillende voetbal talkshows nagepraat over de resultaten van Feyenoord. Bij Voetbalpraat, dat te zien is op ESPN, kijkt vooral Kenneth Pérez kritisch naar de resultaten van de Club van Zuid.

‘Ik denk dat de Champions League nu veel te hoog gegrepen is voor Feyenoord’, trapt Pérez af in Voetbalpraat van ESPN. Er wordt aan tafel opgemerkt dat er veel belangrijke spelers de club hebben verlaten, dat het niet alleen aan Priske zijn spel ligt en dat de trainer ook niet voldoende materiaal heeft gekregen. 

Ook blikt Pérez, die zelf ooit speelde voor FC Twente, vooruit op de komende speelronde in de Eredivisie. Op zondag zes oktober 2024 neemt Feyenoord het in eigen huis op tegen FC Twente. ’Feyenoord - FC Twente wordt de erop of eronder wedstrijd van dit seizoen’, legt Pérez uit. ‘Als je die verliest, dan ben je zo ver achter en ben je alleen nog aan het spelen voor de derde, vierde plek.’  

Feyenoord beleeft haar slechtste seizoensstart sinds het team onder leiding stond van Jaap Stam. Stam moest dat seizoen eind oktober al zijn spullen pakken. Deze vergelijking zien de analisten ook aan tafel, maar vinden dit echter niet een goede vergelijking. 'Ik denk dat Twente een hele belangrijke wedstrijd gaat worden wat dat betreft’, sluit Kenneth Pérez af.

Lees ook