Priske vergeleken met oud-trainer van Feyenoord: 'Er zijn meer dwarsverbanden'

Het seizoen is voor Feyenoord nog niet goed begonnen. Waar de Rotterdammers wel de Johan Cruijff Schaal wisten te winnen van PSV, staat het momenteel al behoorlijk wat punten op de koploper uit Eindhoven.

Brian Priske, die Arne Slot opvolgde, lijkt het lastig te hebben in zijn eerste maanden als hoofdtrainer van de Rotterdammers. Sjoerd Mossou vergelijkt Priske met Jaap Stam, die het ook lastig had bij Feyenoord. 'De statistieken van Feyenoord-trainer Brian Priske zijn inmiddels zo beroerd, dat ze sterk doen terugdenken aan de tijden van Jaap Stam, sterker nog: qua puntenaantal (tien uit zes) lopen ze inmiddels exact gelijk', schrijft Mossou op de website van het Algemeen Dagblad.

Mossou gaat verder. 'Er zijn meer dwarsverbanden.' De journalist benoemt het feit dat Stam ook een succestrainer opvolgende. Stam volgde Giovanni van Bronckhorst op. Ook hij won bij Feyenoord een landstitel. Mossou vindt dat zowel Stam als Priske moeten schipperen tussen vergane glorie en nieuwe tijden. Verder is er nog een overeenkomst. Het krediet bij de supporters lijkt snel weg te ebben.  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten