Oud-Feyenoorders | Geertruida heeft zijn draai gevonden

Oud-Feyenoorders | Geertruida heeft zijn draai gevonden

1 reactie 1
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

In de rubriek ‘Oud-Feyenoorders in het Buitenland’ maakt FR-Fans.nl wekelijks een overzicht van de resultaten van onze oude bekenden. Feyenoord liet afgelopen zaterdag duidelijk blijken, dat het allesbehalve passie bezit binnen de selectie. Gelijkspel nummer vier werd opgeschreven en dat na zes gespeelde wedstrijden. De kenmerkende speelstijl en winnaarsmentaliteit van Feyenoord, dat Slot heeft opgebouwd, is compleet verdwenen. Benieuwd of de Oud-Feyenoorders wel voor enthousiaste supporters konden zorgen?


Engeland

Luis Sinisterra en Marcos Senesi spelen vanavond om 21:00 uur de thuiswedstrijd tegen Southampton. Bournemouth staat momenteel op plaats dertien in de Premier League.


Arne Slot won zaterdag de uitwedstrijd met 1-2 van Wolverhampton. Ibrahim Konate en Mohammed Salah maakten de doelpunten voor The Reds. Slot staat met Liverpool bovenaan de Premier League. 


Mats Wieffer en Yankuba Minteh verloren zaterdag de uitwedstrijd met 4-2 van Chelsea. Wieffer begon in de basis en speelde 57 minuten. De middenvelder haalde een passnauwkeurigheid van 81% en won ongeveer 30% van zijn persoonlijke duels. Via Sofascore kreeg de Oud-Feyenoorder een 6.1. Minteh kwam in de 71e minuut het veld in, maar wist niet meer de wedstrijd te doen kantelen. Hij haalde nog een passnauwkeurigheid van 75% en schoot één keer richting doel. Via Sofascore kreeg de Gambiaan een 6.4 via Sofascore. Brighton staat op plaats negen in de Premier League. 


Tyrell Malacia zag zondag zijn teamgenoten met 0-3 verliezen van Tottenham. Malacia zat nog niet bij de selectie, maar stond deze week sinds ruim een jaar weer op het trainingsveld. Een aanstaande rentree van de linksback wordt verwacht. Manchester United staat op plaats twaalf in de Premier League. 


Duitsland

Lutsharel Geertruida won zaterdag de thuiswedstrijd met 4-0 van Augsburg. Geertruida speelde 90 minuten en won daarin ongeveer 45% van zijn duels. Verder behaalde hij een passnauwkeurigheid van 87% en gaf hij één keypass. Via Sofascore kreeg de ex-aanvoerder een 7.0. RB Leipzig staat op plaats drie in de Bundesliga. 


Portugal

Orkun Kökçü en Frederik Aursnes wonnen zaterdag de thuiswedstrijd met 5-1 van Gil Vicente. Kökçü startte aan de aftrap, maar werd in de 68e minuut gewisseld. De Turks international haalde een passnauwkeurigheid van 94% en schoot twee keer richting doel. Via Sofascore kreeg de middenvelder een 6.8. Aursnes speelde 90 minuten en behaalde daarin een passnauwkeurigheid van 89%, waaronder één keypass. Daarnaast won de Noor ongeveer 40% van zijn duels en kreeg hij een 6.7 via Sofascore. Benfica staat op plaats drie in de Liga Portugal. 


Turkije

Giovanni van Bronckhorst speelt vanavond om 19:00 uur de uitwedstrijd tegen Kayserispor. Van Bronckhorst heeft iets goed te maken na de 4-0 verloren Europa League wedstrijd tegen Ajax. 

 

Lees ook