Feyenoord krijgt te maken met Zwitserse leiding tijdens Champions League

Feyenoord speelt woensdag de tweede wedstrijd in de UEFA Champions League. De Rotterdammers nemen het dan op tegen de Spaanse verrassing van vorig seizoen Girona FC. 

De wedstrijd die op 2 oktober gespeeld wordt om 18:45 in Estadi Municipal de Montilivi staat onderleiding van de Zwitserse arbiter Urs Schnyder. Hij wordt bijgestaan door zijn landgenoten Marco Zürcher en Benjamin Zürcher. De vierde official is Sven Wolfensberger, dat maakt de UEFA bekend op de website

VAR

Ook is er natuurlijk een VAR aanwezig bij de wedstrijd, deze komt ook uit Zwitserland, de assistent van de VAR komt uit Slovenië.  Fedayi San is de Video Assistant Referee en zijn assistent is Nejc Kajtazovic.

Champions League

Voor beide teams is het te hopen dat er een goed resultaat wordt behaald in de Champions League. Feyenoord begon met een 0-4 thuisnederlaag tegen Bayer 04 Leverkusen. Girona FC begon met een 1-0 uitnederlaag tegen Paris Saint Germain.

Schnyder

Voor Schnyder wordt het zijn allereerste wedstrijd in de UEFA Champions League groepsfase sinds hij op 1 januari 2024 werd overgeheveld naar het elitecorps van de UEFA arbiters. Hij floot dit jaar al wel een wedstrijd in de kwalificatieronde van de Champions League. . Hij floot al wel in de UEFA Europa League en Conference League. 

  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten