Girona verliest punten en Blind in aanloop naar Feyenoord

Feyenoord heeft na een slecht weekend doordeweeks de kans om zich te revancheren. In de Champions League spelen de Rotterdammers tegen Girona FC dat net als Feyenoord niet goed aan het seizoen begonnen. 

Gisteren speelde Girona de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo. In La Liga werd er gelijkgespeeld tegen de huidige nummer 10. Naast het puntenverlies zag de club ook twee spelers geblesseerd uitvallen. Daley Blind en Oriol Romeu haalden het einde van de wedstrijd niet. 

Girona was vorig jaar de verrassing in de Spaanse competitie. Lange tijd deden ze mee om het kampioenschap, maar eindigden uiteindelijk als nummer 2 en behaalden daarmee voor het eerst Europees voetbal in de geschiedenis.

Blessures

Girona heeft nog geen update gegeven over de blessures, maar de kans lijkt groot dat de beide spelers het duel met Feyenoord moeten missen. 

Valse start

Feyenoord kent geen goede start van het seizoen, maar dat geldt ook voor Girona FC. De Spanjaarden staan na acht wedstrijden op negen punten met een doelsaldo van min twee. 

  Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten