Bueno: 'Sinds de dag dat ik hier ben, ben ik blij met mijn keuze voor Feyenoord'

Bueno: 'Sinds de dag dat ik hier ben, ben ik blij met mijn keuze voor Feyenoord'

5 reacties 5
Bron: YouTube
Foto: Pro Shots

Feyenoord haalde afgelopen zomer Hugo Bueno naar De Kuip. De linksback wordt voor een seizoen gehuurd van Wolverhampton Wanderers FC. Na zijn debuut tegen PEC Zwolle raakte hij geblesseerd. Inmiddels is de verdediger hersteld en vermeldde hoofdtrainer Brian Priske in de persconferentie vanmiddag dat de Spanjaard morgen bij de wedstrijdselectie zit tegen NEC Nijmegen. In een 'city trip', geplaatst door Feyenoord op YouTube, bezoekt Bueno samen met Feyenoord Media presentatrice Masha Lange meerdere plekken in Rotterdam waaronder de S.S. Rotterdam.

Lange vraagt aan Bueno naar zijn aanvallende kwaliteiten als back en doelt op zijn eerste assist na vier minuten tijdens zijn (basis)debuut tegen PEC Zwolle. “Ik vind het leuk om mee naar voren te gaan. Voor de wedstrijd wist ik dat de eerste bal die ik naast de zestien zou krijgen, ik voor zou geven. Ik zei het ook al tegen Igor, als je mij 1-op-1 ziet, ga de zestien in en ik plaats hem daar. Hij was er blij mee want hij scoorde.”

Blessure

Bueno raakte helaas geblesseerd en kon een aantal wedstrijden niet meedoen. “Veel veranderingen in de afgelopen weken. Ik probeerde mijn lichaam op alles voor te bereiden, maar soms gebeuren dingen gewoon. Ik hou altijd in mijn achterhoofd dat deze dingen gebeuren met een reden. Ik weet zeker dat ik er hard aan werk in de sportschool. "Ik weet zeker dat ik fit terugkeer en ik blijf positief.”

Over het algemeen is zijn eerste indruk van Feyenoord goed. “Feyenoord is een grote club, dat viel mij meteen op. Toen ik geblesseerd was en de wedstrijden vanaf de tribune keek, kreeg je dat gevoel. Sinds de dag dat ik hier ben, ben ik blij met mijn keuze voor Feyenoord.”

 

 

 

Lees ook