Meijer: 'Nu verandert dat nog weleens'

Meijer: 'Nu verandert dat nog weleens'

Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord treedt morgen in Nijmegen aan tegen NEC Nijmegen. De Nijmegenaren zijn niet al te goed aan het seizoen begonnen en zien ook dat de Rotterdammers nog 'zoekende zijn', aldus hoofdtrainer Rogier Meijer van de tegenstander.

Maar, dat is logisch, erkent hij. Hij ziet dat Feyenoord spelers heeft gehaald die nog ingepast moeten worden en ook dat de Rotterdammers hun draai onder de nieuwe trainer nog niet helemaal hebben gevonden. "Tegen NAC begonnen ze bijvoorbeeld goed en werd het later wat minder. Wij moeten ervoor zorgen dat we de dingen die we hebben gezien, kunnen uitbuiten", vertelt hij in gesprek met Voetbal International.

Speelwijze 

Meijer ziet ook dat het nog niet zo loopt als de voorgaande seizoenen, maar begrijpt ook dat dit komt door de trainerswisseling. Hij merkt qua speelwijze ook op dat Feyenoord nu niet meer continue met de buitenspelers aan de buitenkant spelen en de backs aan de binnenkant. "Nu verandert dat nog weleens. Ook in het druk zetten is het wat anders. Dat zal ook voor de spelers even wennen zijn." Hij begrijpt wel dat dat komt omdat Feyenoord nog niet zo ver is als de vorige seizoenen.

Lees ook