Gaat Hwang tegen NEC Nijmegen scoren of een assist geven?

Gaat Hwang tegen NEC Nijmegen scoren of een assist geven?

Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Het artikel hieronder is een gesponsord artikel. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Bonus 24+ Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan veranderingen.

Feyenoord speelt zaterdagavond in de Eredivisie de wedstrijd tegen NEC Nijmegen. Waar de Rotterdammers het seizoen niet al te goed zijn begonnen, wist het afgelopen zondag wel te winnen van NAC Breda. In De Kuip werd het 2-0. Ook tegen NEC Nijmegen zijn de Rotterdammers de favoriet als je kijkt naar de odds bij BetMGM. Een overwinning van Feyenoord levert je namelijk 1,57 keer je inzet op, terwijl winst van NEC Nijmegen maar liefst zorgt voor 6,00 keer je inleg. Een gelijkspel levert je 4,40 keer je inzet op.

Historie

Als je kijkt naar de wedstrijden die eerder werden gespeeld tussen de twee ploegen is Feyenoord duidelijk de favoriet. De Rotterdammers wisten van de 96 keer dat de twee ploegen tegenover elkaar stonden er 63 te winnen. Zestien keer was er een zege voor NEC Nijmegen, en zeventien keer eindigde de wedstrijd in een gelijkspel. Vorig seizoen werd er drie keer tegen elkaar gespeeld. In de Eredivisie werd het in Nijmegen 2-3 voor Feyenoord. In De Kuip eindigde de wedstrijd toen in een 2-2 gelijkspel. Ook in de bekerfinale troffen de twee ploegen elkaar. Toen werd het 1-0 voor Feyenoord.

NEC Nijmegen heeft uit de eerste zes wedstrijden zes punten gehaald. Van de laatste vijf wedstrijden werden er drie verloren en twee gewonnen. Door de winst van Feyenoord tegen NAC Breda heeft het nu negen punten uit vijf wedstrijden. De Rotterdammers speelden van de laatste vijf wedstrijden in de Eredivisie er drie gelijk en wisten er twee te winnen. Verloren heeft de ploeg in de competitie nog niet. Wel werd er verloren van Bayer 04 Leverkusen in de Champions League. Verwacht jij dat Feyenoord zowel bij rust als aan het einde van de wedstrijd voor staat, dan krijg je daar 2,23 keer je inzet voor terug.

Inbeom Hwang

Ondanks dat Hwang nog maar twee wedstrijden voor Feyenoord heeft gespeeld lijkt hij nu al een van de uitblinkers in het elftal van Brian Priske. Ook afgelopen zondag tegen NAC Breda was de middenvelder gevaarlijk met zijn passjes en schoten op doel. Verwacht jij dat Hwang zaterdagavond tegen NEC Nijmegen een doelpunt maakt of een assist geeft, dan krijg je daar 3,15 keer je inzet voor terug.

Oddsbooster

BetMGM heeft voor de wedstrijd tussen NEC Nijmegen en Feyenoord een oddsbooster. Registreer en scoor odds van 50.00 als Feyenoord wint in de Eredivisie! Benieuwd naar alle quoteringen van de wedstrijd tussen NEC Nijmegen en Feyenoord? Neem dan een kijkje bij onze partner BetMGM.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+ | Bonus 24+

Lees meer over
Lees ook