'Supporters kunnen fluiten naar groen wit uitshirt door regels KNVB'

'Supporters kunnen fluiten naar groen wit uitshirt door regels KNVB'

24 reacties 24
Bron: Ad.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoordfans omarmen massaal het derde tenue dat de Rotterdammers afgelopen week uitbrachten. Het groen-witte shirt dat veel connectie heeft met Rotterdam en een samenwerking is tussen de club, Castore en Rotterdams modemerk BANLIEUE verkoopt als een razende. Supporters zouden hopen op een uitshirt met de kleuren, maar die kans lijkt klein.

Alex Mook Retail- en Merchandise-manager van Feyenoord had al een voorgevoel dat de verkoop van het shirt wel eens goed zou kunnen zijn. Dat het nu alle records lijkt te breken had hij niet durven dromen. "Het zou arrogant zijn om te zeggen dat we het hadden voorzien, maar we hadden de indruk dat dit shirt weleens een succes kon worden", aldus Mook in het Algemeen Dagblad.

Voetbalshirts zijn echt een mode item geworden. Tegenwoordig zie je ze steeds meer in het straatbeeld. Dat is ook de reden dat veel clubs met het uitshirt experimenteren. Donkere kleuren met felle accenten zijn echt een gemeengoed geworden.

Groen wit uitshirt

Supporters laten massaal weten dat het derde tenue eigenlijk het perfecte uitshirt zou zijn. Mook denkt echter dat dit niet meer gaat gebeuren. "In ons thuistenue zit ook wit. Daardoor zou de KNVB dit tenue waarschijnlijk hebben afgekeurd als uitshirt. Vandaar dat ons tweede shirt gewoon donker is.”

Lees ook
Feyenoord, Castore en Banlieue presenteren derde tenue
Nieuws

Feyenoord, Castore en Banlieue presenteren derde tenue

Lees ook