'Het is ook een jongen die een bepaalde X-factor heeft door zijn uitstraling'

Feyenoord lijkt met Inbeom Hwang een nieuwe publiekslieveling te hebben aangetrokken. De middenvelder wordt in de AD Voetbalpodcast van het Algemeen Dagblad door Sjoerd Mossou omschreven als een moderne uitvoering van Paul Bosvelt. 

Hwang is in no-time ontzettend populair geworden in de Rotterdam, volgens Mossou is dat niet geheel onlogisch. "Ik snap het eigenlijk wel als je naar zijn spel kijkt. Het is een heel aantrekkelijke type speler. Kan goed voetballen, een modern type Paul Bosvelt kan je erin zien."

Mossou denkt dat het vooral een type is die goed bij Feyenoord past. "Type middenvelder die past in de Kuip. Hij vliegt er af en toe op. Hij brengt bepaalde energie in het elftal. Er zijn nogal wat spelers weggegaan, dus verlangd het publiek naar een nieuw gezicht van het elftal en dat heeft ie. En bovendien is het ook een jongen die een bepaalde X-factor heeft door zijn uitstraling, ik geloof dat het publiek dat ook wel oppikt."

Derde shirt

Mossou kijkt ook nog even na de start van de verkoop van het derde shirt. "Gigantische rijen voor dat nieuwe uitshrit het derde shirt, wat ik wel opvallend vond. Overigens een mooi shirt hoor. Maar ook al behoorlijk veel met Hwang op de rug." Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten