'Hij is nog ruw en er is veel verbetering mogelijk'

'Hij is nog ruw en er is veel verbetering mogelijk'

25 reacties 25
Bron: Vi.nl
Foto: Pro Shots

Afgelopen zondag was voor Leo Sauer een bijzondere wedstrijd. De aanvaller is momenteel verhuurd aan NAC Breda, en speelde afgelopen zondag in De Kuip tegen de ploeg waar hij onder contract staat.

Sauer had voor de start van de voorbereiding al gesprekken met zijn zaakwaarnemer en Feyenoord over het komende seizoen. De jongeling wilde veel minuten maken en de kans daarop bij een andere club was groter. Er warden meerdere clubs in zowel binnen- als buitenland die bij hem informeerde. Feyenoord wilde graag dat Sauer in Nederland bleef zodat zij de ontwikkeling van dichtbij kunnen volgen.

NAC Breda trainer Carl Hoefkens verwacht dat Sauer van waarde kan gaan zijn voor zijn ploeg. 'Hij is nog ruw en er is veel verbetering mogelijk', aldus Hoefkens in gesprek met Voetbal International. 'Maar ik vind het ook een beetje raar dat Feyenoord hem heeft laten gaan, want ik zie veel potentie in hem. Hij kan ons iets extra’s brengen en dat zochten we.'

De 18-jarige Sauer speelde tot op heden drie wedstrijden voor NAC Breda. Afgelopen zondag begon de jongeling in de basis en werd laat in de tweede helft gewisseld.

Lees ook