VIDEO | Spelers ontvangen ratingkaarten FC25, Paixão doet opvallende uitspraak

VIDEO | Spelers ontvangen ratingkaarten FC25, Paixão doet opvallende uitspraak

16 reacties 16
Bron: YouTube
Foto: Pro Shots

De nieuwe game EA Sports FC25 komt deze week uit. Op 27 september wordt de game gereleased en de game is te pre-orderen. Ook Feyenoord is natuurlijk opgenomen in het spel, net als stadion De Kuip dat na lange tijd terugkeert. 

Feyenoord deelt op YouTube een video waar spelers hun kaart ontvangen met hun rating. Het is inmiddels een terugkerende traditie op 1908 geworden: het uitdelen van de nieuwste EA FC games. Terwijl de digitale voetbalwereld deze week in de ban was van de FC 25-release, ging Qucee bij de selectie langs om de nieuwe ratings te laten zien.

Opvallend is bijvoorbeeld Igor Paixão. Zijn rating van 77 ontvangt hij, waarbij opgemerkt is dat hij samen met Jeyland Mitchell de snelste is. Paixão is het daar niet mee eens. "Jeyland Michell is de snelste."

Zouden ze tevreden zijn met hun nieuwe kaartje? Je ziet het hier! 

De Kuip

Eerder werd al bekend gemaakt dat het stadion van Feyenoord De Kuip terugkeert in de populaire game. Het is voor het eerst sinds 2014 (FIFA 15) dat het stadion weer is opgenomen. Het spel komt beschikbaar op 20 september 2024 voor gamers die hem gepreorderd hebben.

Lees ook