Mega rijen voor fanshop na start verkoop derde shirt

Vanaf 9:30 vanochtend is officieel het derde shirt van Feyenoord in de verkoop gegaan. Het groen witte shirt dat een samenwerking is van Feyenoord, Castore en BANLIEUE en lijkt een ware run te veroorzaken onder supporters.

Al sinds 9:00 vanochtend staan er lange rijen voor de fanshop bij De Kuip. Veel Feyenoorders hopen als eerste het shirtje te bemachtigen. Het standaard shirt kost 95 euro. Er is in de fanshops ook een pro-variant verkrijgbaar voor 140 euro. Het bedrukken van het shirt met naam en rugnummer kost 20 euro.

Het Feyenoord derde shirt is geïnspireerd op het iconische groen-witte uitshirt van het seizoen 2003-2004 en weerspiegelt de kracht van Rotterdammers. Het shirt is ontworpen met het oog op comfort, onbeperkte bewegingsvrijheid en maximale prestaties. Het is gemaakt met een verbeterde vochtregulatie om je fris en comfortabel te houden, of je nu zelf op het veld staat of het elftal aanmoedigt in De Kuip. Het derde shirt is afgewerkt met een borduursel van het Feyenoord-logo op de linkerborst, een gecombineerd Castore x BANLIEUE-logo op de rechterborst en de wapenspreuk  van Rotterdam "Sterker door strijd" aan de binnenzijde.

Op X zijn de eerste berichten te zien van lange rijen van mensen die wachten voor de fanshop.

Klik hier om naar de digitale Fanshop  te gaan. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten