Van Egmond: 'Nu zagen we het, en het zag er goed uit'

Feyenoord wist afgelopen zondag met 2-0 te winnen van de promovendus uit Eerste Divisie, NAC Breda. Na een vervelende blessure voor spits Santiago Gimenez, viel Ayase Ueda in. Die wist in korte tijd een mooie voorzet te benutten en Feyenoord zo op 1-0 te zetten. In de extra aflevering van de Dick Voormekaar podcast. die terug te luisteren en kijken is op de website van Voetbal International, blikken Feyenoordwatcher Martijn Krabbendam en schrijver Michel van Egmond terug op dit moment.

‘Nou ik heb er wel van genoten, ja', reageert Michel van Egmond op de vraag van Martijn Krabbendam in de extra aflevering Dick Voormekaar Podcast die terug te luisteren is op de website van Voetbal International. ‘Nu zagen we het, en het zag er goed uit’, legt Van Egmond uit. Volgens de twee analisten werd er op trainingen veel talent gezien bij de jonge Japanner, maar kwam dit tijdens wedstrijden niet helemaal tot zijn recht. ‘Ik hoop dat zijn zelfvertrouwen erdoor toeneemt’, sluit van Egmond af. 

Feyenoord speelt haar volgende wedstrijd in de Eredivisie op 28 september om 18:45. Het betreft een uitwedstrijd tegen NEC Nijmegen. Omdat eerste spits Gimenez een bovenbeenblessure opgelopen heeft, kan hij de komende maanden niet in actie komen. Dit maakt de weg vrij voor Ueda en nieuwe aankoop Julian Carranza. Reageren

Lees ook

Meer nieuwsberichten