Duidelijkheid alom: 'Beste transfer ooit!'

Duidelijkheid alom: 'Beste transfer ooit!'

24 reacties 24
Bron: FR-Fans.nl
Foto: Pro Shots

Feyenoord is nog niet zo sterk als vorig jaar. Dat geldt overigens ook voor Timon Wellenreuther. De doelman maakt dit seizoen nog geen onuitwisbare indruk en met Justin Bijlow hebben de Rotterdammers ook de keeper die de laatste jaren steevast eerste doelman was in de selectie.

FR-Fans.nl peilde bij de bezoekers wie ze het liefst op doel zouden hebben staan. Van de liefst 1947 stemmen werden eruit gebracht en een verpletterende meerderheid van 94% wil Justin Bijlow terug als eerste doelman van Feyenoord. 

Bijvoorbeeld bezoeker Andre61 ziet Bijlow het liefst zo snel mogelijk terugkeren. "Justin moet zo snel mogelijk in de basis, maar wat hebben ze Wellenrheuter beloofd . Iedereen was overtuigd dat Justin naar Engeland zou verkassen. Fit is er geen betere keeper in Nederland." 

Ook bezoeker OmeCor denkt zeker na de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen dat Bijlow weer een kans verdiend. "De 4de was echter een blunder van Wellenreuter. De zoveelste al dit seizoen. Tijd is gekomen om Bijlow weer op te stellen voordat Timon ons nog meer punten in de competitie gaat kosten." 

Bezoeker Calipo vindt het mislopen van de transfer van Bijlow de beste aanwinst van de zomer. "Beste transfer ooit! Bijlowtje afgeketst. Het wordt tijd dat Bijlow de wekelijkse blunderende Wellenreuter vervangt onder de lat."

Lees ook