'Milambo is echt een groot talent, alleen dat moet nog tot wasdom komen'

'Milambo is echt een groot talent, alleen dat moet nog tot wasdom komen'

Bron: Ziggo Sport
Foto: Pro Shots

Het spel van Feyenoord loopt dit seizoen nog niet vloeiend en de resultaten zijn ook niet sprankelend. Er is kritiek op de club en de praatprogramma's zijn druk met de huidige nummer vijf van Nederland. Ook Youri Mulder geeft zijn oordeel bij Rondo van Ziggo Sport.

Heel gek vindt Mulder het niet hoe het nu loopt: 'Ze hebben natuurlijk een aantal nieuwe spelers, dus als je het vergelijkt met het team dat er vorig jaar stond… en dan heb je ook nog met Gimenez die totaal uit vorm is en nu ook nog geblesseerd. Ja, je spits is hartstikke belangrijk.' Ayase Ueda scoorde tegen NAC Breda zijn eerste doelpunt van het seizoen. Het werd uiteindelijk 2-0 in De Kuip.

Volgens Mulder hebben de nieuwe aankopen tijd nodig en worden Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer enorm gemist. Ook de blessure van Calvin Stengs is geen meevaller volgens hem. 'Die nieuwe jongens moeten natuurlijk allemaal wennen. Die Osman was niet goed, maar hij (Inbeom Hwang red.) was wel goed. Milambo is echt een groot talent, alleen dat moet nog tot wasdom komen', aldus Mulder.

Lees ook