'Ik hoop echt dat hij er nu doorheen is'

Feyenoord speelde zondagmiddag de competitiewedstrijd tegen NAC Breda. In De Kuip waren de Rotterdammers met 2-0 te sterk. In de rubriek 'Terugblikken met' blikken wij terug op deze wedstrijd. We blikken met Mark, redacteur van FR-Fans.nl, terug op de wedstrijd tegen NAC Breda.

NAC Breda begon goed aan de wedstrijd. 'De eerste minuten leek het er op dat het toch weer een lastige wedstrijd zou gaan worden', zegt Mark. 'Gelukkig kregen we snel de controle en speelde NAC Breda niet echt op de aanval.' Ayase Ueda was de doelpuntenmaker in de eerste helft. Hij verving de geblesseerde Gimenez. 'Ik hoop echt dat hij er nu doorheen is. Ik verwacht dat hij voorlopig nog wel even in de basis staat omdat Gimenez er denk ik wel even uit is. Hij kan nu laten zien waarom hij tot op heden de duurste aankoop ooit is voor Feyenoord.'

In de tweede helft scoorde Quinten Timber uit een penalty. 'Die schoot hij echt goed binnen en knap dat hij die penalty ook opeiste. Ook Hancko had hem kunnen nemen. Na afloop zei Timber bij ESPN dat hij zijn verantwoordelijkheid nam.'

Mark vond Feyenoord, ondanks dat het wist te winnen, niet goed spelen. 'Je moet blij zijn dat je tegen NAC Breda speelde dat niet echt op de aanval speelde. Ik vond het opnieuw niet goed. Er zit nog geen voetbal in dit elftal, maar gek is dat ook niet als je ziet hoeveel nieuwe spelers er in staan, maar ook hoeveel wisselingen er zijn. Maar het gaat om de drie punten. Voor Priske even wat extra lucht om verder te bouwen aan het elftal.